„Mléko kojící matky obsahuje první dva měsíce kasein A1. Dítě se narodí, příroda vše zařídila, po dvou měsících ho přestane vyrábět, protože už není potřeba. Dítě tento efekt potřebuje, protože příchod na svět je hrozná změna a hrozný stres.Proto se mléko první dva měsíce zklidňuje a pak se mění typ kaseinu v mateřském mléce.Odkud miminka dostávají křeče?u mě na vesnici,když snacha porodí dítě, jejím jediným úkolem je krmit ho, koupat ho, zpívat mu, říkat mu… Obklopte ho láskou a teplem a teď mají maminky o pět zaměstnání víc, obsluhují celé rodiny, chodí do práce berou ohled i na emoce vůči muži, jsou zavaleni povinnostmi vedle dítěte, že úzkost se přenáší na miminko. Miminka na vesnicích koliku nemají,“ uvedl, hlásí Mondo.

Kde a jak najít mléko A2, sám profesor Perišić přiznává, že je to složitá otázka.

„Krávy v Evropě lze nalézt lokálně, na Islandu, na ostrovech mezi Anglií a Francií. Pouze černé, malé krávy dávají mléko A2, ty, které chodí v zimě, a dávají skutečné mléko,“ řekl, čímž porušil jednu iluzi o „nebezpečí“ mléka.

„Mléčný tuk není nebezpečný pro cholesterol a srdce, nebezpečný je ten beta-kaseomorfin,“ řekl. Přečtěte si také, co řekl doktor Voja o syrovátce, která čistí játra!

Zdroj:ostraluka.com