Jídlo, které jíme každý den, je většinou naplněno konzervačními látkami, umělými barvivy a všemi druhy chemikálií. Tyto škodlivé přísady mohou vést k různým zdravotním stavům a způsobit nám řadu zdravotních problémů.

Proč jsou tyto chemikálie a konzervační látky tak škodlivé? Zaprvé proto, že je naše tělo nedokáže správně strávit a to je velký problém. Když jíme salát nebo něco zdravého, naše tělo to jídlo zpracuje za hodinu nebo dvě. Když však jíme hamburger nebo jiné zpracované jídlo, zůstává v našem systému až tři dny a zanechává za sebou toxické zbytky, které nám ucpávají tepny a způsobují nám zdravotní komplikace. Pokud se chceme vyvarovat nutnosti řešit tyto problémy, musíme se úplně vyhnout nezdravému jídlu a zaměřit se na zdravější stravování.

Mnoho lidí si je vědomo nebezpečí rychlého občerstvení a zpracovaných potravin, ale to, co není tak běžně známé, je to, že nápoje, které konzumujeme, jsou také nabité umělými cukry a konzervačními látkami. Plechovka nealkoholického nápoje může obsahovat až 30 lžící cukru, dokážete si to představit?

Poktračování na další straně