Než se však začneme znepokojovat, vědci také zjistili, jaký je nejlepší způsob pečení. Řešením problému je prakticky facka a je to velmi zřejmé.
Během smažení a vaření jsou definitivně zničeny, jakmile vnitřní teplota masa stoupne nad 60-62 stupňů.Inzerát
Každý to asi ví, pečení je v kuchyni trumf, který pomáhá připravit jídlo současně a dokonce jídlo „dezinfikuje“.
Současný výzkum chtěl pouze upozornit na důležitý krok, že mytím masa před smažením škodíme více, než ho používáme.
V naší kuchyni šíříme miliardy bakterií a samotné maso nebude o nic méně bacily.
Mimochodem, vědci se také podívali na klasický problém s vejci a došli k závěru, že se také nevyplatí vajíčka před vložením do lednice umýt, protože to smyje skořápku přírodních vnitřních ochranných vrstev, což pomůže udržet vaječné bakterie zdarma.
Zroj.tiktok