4. Virus chřipky je v klobáse velmi častý a dostává se do produktu z plic zvířete. Častá konzumace vepřového vede k nárůstu chřipky!

5. Vepřové maso je nejtučnější maso, přispívá k obezitě, zvláště pokud jíte vepřové maso ve stresovém stavu.

6. Vepřové maso je velmi toxické, obsahuje nebezpečné karcinogeny a svou škodlivostí není horší než alkohol a tabák. Existují spekulace o karcinogenitě prasečích pohlavních hormonů.

7. Lidské maso a vepřové maso jsou si strukturou velmi podobné, existuje řada anatomických a biochemických parametrů, které jsou podobné u lidí a prasat. Ale prasata mají málo svalů a kostí, ale hodně tuku a pojivové tkáně.

8. Prasata často onemocní a nikdy si nemůžete být zcela jisti, zda jíte maso nemocného nebo zdravého zvířete.

9. Neustálá otrava toxiny obsaženými ve vepřovém mase vyvolává srdeční potíže a může způsobit mrtvici. V těle člověka, který jí vepřové maso, se vytváří příznivé prostředí pro vývoj patogenních bakterií.

Všechny nemoci jsou mobilizací obrany proti toxinům nebo poškozením v důsledku požití toxinů.

Mnozí považují vepřové maso za úžasně chutné maso, ale to je jen stravovací návyk, který lze změnit. Pokud se dítě učí jíst hned od dětství, lze se později vyhnout vážným zdravotním problémům.

Zdroj.lunanews.