Jíst maso nebo nejíst je osobní rozhodnutí každého. Někdo preferuje přísné vegetariánství a nesnese ani pomyšlení na čerstvý steak, jiný jí maso s chutí a pravidelně. Pokud však zvolíte maso, tak alespoň ne to nejškodlivější! Hádej co? Horší maso než vepřové prostě neexistuje. Ve srovnání s ním jsou hovězí, jehněčí, drůbeží, zvěřina, králík ekologičtější a zdravější odrůdy. Bohužel, šťavnaté a široce oblíbené vepřové maso je zdrojem mnoha nemocí. Pokud se chcete dožít zralého věku ve zdraví, je lepší ho ze stravy úplně vyloučit.

Vepřové maso obsahuje toxické složky: tuk, hlen, histaminy, nebezpečné hormony, látky, které hnijí ve střevech. To způsobuje infekce, kožní onemocnění, artritidu, artrózu a dokonce i změny v hormonálním pozadí člověka. Věda mnohé vysvětluje.

Zde je alespoň 9 důvodů, proč se navždy vzdát vepřového:

1. Vepřové maso obsahuje růstový hormon, který způsobuje poruchy v koordinované práci lidského těla. Pod vlivem cizího hormonu dochází k patologickým procesům: obezitě, růstu benigních a maligních nádorů.

2. Vepřové maso obsahuje histamin, alergickou dráždivost. Apendicitida, rozvoj furunkulózy a cholecystitidy, dermatitida, ekzém jsou důsledky expozice histaminu na tělo.

3. Prasečí krev je bohatá na onkogenní látky, specifické erytrocyty, které působí jako markery rakoviny.

Pokračování na další straně