postup:
V míse v mléce rozmícháme droždí, přidáme zbytek surovin a vymícháme těsto.
Hned, když je těsto hotové, dáme ho do dostatečně velkého plastového sáčku nebo dózy s víkem a uzavřené uložíme do chladničky, kde nám nakyne (pozor pokud máte příliš malá kapsa, aby vám neprasklo).
Na druhý den můžeme smažit. Z těsta si odkrojíme kousek, který potřebujeme a na zlehka pomaštěný pracovní desce roztáhneme do tvaru placky. Těsto se nelepí, je vláčné a dobře se s ním pracuje.
Langoše usmažíme klasicky v oleji na pánvi, potom ubrouskem snadno odsajeme přebytečný tuk a můžeme je potírat. Já potírat česnekem a dávám kečup a strouhaný sýr. Každý, jak má rád.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂
Zdroj:Dobrenoviny.sk