Pokud chceme být po třicítce zdraví a štíhlí, musíme si dávat pozor na to, co jíme a jak žijeme

Je známo, že ženy po třicítce bojují se svým metabolismem. Proto je velmi důležité, co jíte a jak žijete. Rychlé občerstvení a sladkosti nepřipadají v úvahu, pokud chcete zdravé a štíhlé tělo.

Snídaně je nejdůležitější, ale jen když cítíte hlad, ne hned, jak otevřete oči.

Ráno vypijte hodně vody („ranní sprcha zevnitř“), před snídaní alespoň 4 sklenice vlažné vody.

Vyhněte se kávě a zcela vyřaďte sycené a umělé šťávy. Ani přírodní ovocné šťávy nejsou žádoucí, lepší je sníst celý ovocný strom.

Ovoce se jí před polednem, nikdy ne po poledni a je tou nejlepší variantou poledního občerstvení.

Přinášíme tři druhy snídaní, které byste měli jíst po třicítce:

1. Kaše

Ať už jsou to celozrnné ovesné vločky (ne instantní) nebo kaše z pohankové mouky, nebo prostě polenta. Nejlepší variantou je však zrno povařit a přidat trochu medu a skořice, hrst vlašských ořechů. Tato snídaně zlepší trávení, odstraní toxiny z těla a naplní tělo železem a vitamínem B.

Pokračování na další straně