Pokud chceme být po třicítce zdraví a štíhlí, musíme si dávat pozor na to, co jíme a jak žijeme
Je známo, že ženy po třicítce bojují se svým metabolismem. Proto je velmi důležité, co jíte a jak žijete. Rychlé občerstvení a sladkosti nepřipadají v úvahu, pokud chcete zdravé a štíhlé tělo.
Snídaně je nejdůležitější, ale jen když cítíte hlad, ne hned, jak otevřete oči.
Ráno vypijte hodně vody („ranní sprcha zevnitř“), před snídaní alespoň 4 sklenice vlažné vody.
Vyhněte se kávě a zcela vyřaďte sycené a umělé šťávy. Ani přírodní ovocné šťávy nejsou žádoucí, lepší je sníst celý ovocný strom.
Ovoce se jí před polednem, nikdy ne po poledni a je tou nejlepší variantou poledního občerstvení.
Přinášíme tři druhy snídaní, které byste měli jíst po třicítce:
1. Kaše
Ať už jsou to celozrnné ovesné vločky (ne instantní) nebo kaše z pohankové mouky, nebo prostě polenta. Nejlepší variantou je však zrno povařit a přidat trochu medu a skořice, hrst vlašských ořechů. Tato snídaně zlepší trávení, odstraní toxiny z těla a naplní tělo železem a vitamínem B.
Pokračování na další straně