postup:

postup:

Rozdrcené sušenky jsem navrstvila na dno skleněné mísy (nebo můžete použít jinou nádobu vhodnou do mikrovlnky). Jogurt jsem smíchala se slazeným kondenzovaným mlékem a navrstvila rovnoměrně na sušenky. Uhladíme a šup na 5-7 minut do mikrovnka. V mikrovlnce krémová hmota zhoustne a bude krásně držet tvar, dokonce se na vrchu vytvoří jemná krusta. Zároveň krém zjemní sušenky a vytvoří z nich jednotnou hmotu i bez másla. Pokud ale mělo máte po ruce, klidně ho k sušenkám můžete přidat „těsto“ bude ještě chutnější. Pak stačí nechat vychladit a super koláček máte na světě.

V troubě jsem tuto verzi ještě nezkoušela, ale určitě se dá připravit i v troubě. Ještě prozradím můj super – jednoduchý cheescake z trouby: 200 g jemného tvarohu (nebo krémového sýra), 1 vejce, 1 plechovka kondenzovaného mléka. Vše smíchat a navrstvit na základ z drcených sušenek a rozpuštěného másla (na balík sušenek asi 40-50 g rozpuštěného másla). Šup do trouby a pečeme 45 minut při teplotě 180 stupňů.

Zdroj:Dobrenviny.sk