postup:
Těsto: Vše dejte do misky a pořádně vyšlehejte, vylijte na vymazaný, moukou vysypaný plech a upečte jako klasický piškot. Pečeme při teplotě 180 stupňů asi 25 minut, ale je dobré řídit se svou troubou.Mezitím si připravíme krém. Z pudinků, mléka a cukru uvaříme pudink. Necháme vychladnout a následně vyšleháme se zakysanou smetanou – podle chuti můžeme přidat ještě cukr.Piškot můžeme potřít džemem. Krém navrstvíme na těsto a zalijeme čokoládovou polevou – připravíme ji ze smetany na šlehání v níž rozpustíme čokoládu. Nalijeme na vrch zákusku a necháme ztuhnout.Koláč můžete ještě doladit například kolečky banánů, nebo jiným ovocem.Přejeme vám dobrou chuť! 🙂
Zdroj:Dobrenoviny.sk