postup

Maso omyjte, osušte papírovými utěrkami a osmažte na velkém plameni a rostlinném oleji dozlatova.

Cibuli nakrájejte nadrobno, smíchejte s masem a opražte dozlatova.

Přidáme žebírka nakrájené na kousky, promícháme a smažte 2 minuty.

Následně si vše, co máte na pánvi, přemístěte do hrnce, zalijeme vodou a osolte. Přidejte koření a bobkový list.

Přidejte promytý hrášek a nechte vařit 40 minut, odstraňte pěnu.

Vařte, dokud není hrášek měkký.

Odstraňte žebra a přidejte brambory nakrájené na kostičky.

Vařte, dokud nejsou brambory hotové. Mezitím si můžete maso pooddeľovať od žeber.

Toto maso následně přidejte do polévky s nasekanými bylinkami. Povařte ještě pár minut, odstavte polévku ze sporáku a nechte ji takto ještě chvíli odstát.

Zdroj:souspark.ru