Heinz odhalil své tajemství o lahvích kečupu. Díky němu zapomenete na zdlouhavé vyluhování zbylé omáčky. Překvapivý způsob se ukázal být velmi jednoduchý.

Co dělat se zbytkem kečupu v láhvi 

Kečup je doplněk jídel, bez kterého se mnozí z nás neobejdou. Musíme to kupovat ke grilovaným masům, jíst s hranolky a polévat si tím pizzu, kterou zdrcení Italové považují za profanaci. Na pultech obchodů najdeme kečup jemný i pikantní – pro milovníky trochu pikantnějších chutí. 

Kečup má však jeden zásadní problém . Nikdy se nedá použít až do konce, protože se lepí na boky láhve. Někteří lidé se v této situaci rozhodnou omáčku vydlabat nožem, jiní poklepávají na dno láhve, dokud něco nevypadne. Asi každý uzná, že získávat zbytky kečupu takovým způsobem může být zdlouhavé. Nyní však na tento problém můžeme navždy zapomenout, pokud si budeme kupovat kečup značky Heinz. 

Pokračování na další straně