postup:

Všechny přísady smícháme v misce – nejdříve promíchat vejce s cukrem, pak přidat tekuté a nakonec sypké přísady. (Poznámka: Pro ty, kteří upřednostňují méně cukru na sladké, jednoduše snižte množství cukru)

Připravíme plech o rozměrech 20 x 30 cm, vymažeme olejem a nalijeme těsto. Těsto pečeme na 180 minut v předehřáté troubě po dobu 25 minut. Těsto se vyjme z trouby a ochladí se.

Připravíme krém: smícháme mléko s cukrem a pudinkových práškem a pak klasicky uvaříme hustý pudink. Nechce se vám vám vařit? Nevadí – vyměňte klasický pudink za pudink bez vaření. Máslo našleháme a vmícháme do ochlazeného pudinku (v případě pudingu bez vaření můžeme vmíchat hned). Na vrch, můžete natřít šlehačku, případně jen posypte ořechy.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

zdroj: ketkes