postup:
Všechny přísady smícháme vařečkou v misce, těsto nevypadá příliš vábně, ale to nic. Těsto by mělo být spíše hustší, ne řídké.
Celé smíchání trvá minutku max. dvě. Oproti pracnému mísení je to pořádný rozdíl. Přikryjeme utěrkou a necháme kynout.
Těsto po vykynutí přendáme na dobře pomoučený vál a pomoučenýma rukama roztáhneme na obdélník silný asi 3 cm.
Necháme 15 minut stát a preložíme- skládáme shora a zdola směrem do středu a také z boků směrem do středu.
Necháme 30 minut odpočívat a zatím si zapneme troubu na 220-230 stupňů a vložíme do ní Jenskou mísu nebo jiný pekáč, který lze zavřít.
Těsto přendáme do horké mísy, posypeme lehce moukou a zavřeme. Pečeme přikryté 30 minut a potom pokličku sejmeme a pečeme ještě 15 minut.
Necháme vychladnout a máme hotovo.
Dobrou chuť!