Postup:

  1. Bílky si vyšleháme na tuhý sníh. Průběžně za stálého šlehání přidáváme cukr.
  2. Mouku si smícháme s práškem do pečiva a kakaem a vmícháme k rozšlehaným bílkům. Takto připravené těsto si navrstvíme na vyšší plech, který jsme si předem vyložili papírem. Pečeme při teplotě 180 stupňů cca 10 minut.
  3. Upečené těsto necháme vychladnout.
  4. Z mléka, pudinku, cukru, mouky a žloutků si uvaříme hustý krém, který necháme vychladnout. Občas promícháme.
    Máslo si utřeme do pěny a postupně přidáváme vychladlou vanilkovou hmotu.
  5. Na vychladlé těsto si navrstvíme krém a na krém vyšlehanou šlehačku. Ozdobíme podle svých představ. Dáme do lednice na minimálně 3 hodiny. Nakrájíme na řezy a podáváme.