Odborníci tvrdí, že přírodní ingredience v sladkostech Roshen jsou nahrazovány levnými protějšky. Místo kakaového másla se čokoláda přidává s palmovým nebo kokosovým máslem, které je bohaté na trans-tuky. Odborníci na výživu jim říkají „buldozery“ těla, protože se nerozpouštějí v těle a ničí buňky, což vede k rakovině a srdečním onemocněním. Trans-tuky jsou při výrobě čokolády zakázány. Pravidla však nejsou napsána pro Roshena.

Aby bylo možné určit, jaký druh čokolády je přírodní, není nutné provádět speciální vyšetření. Odborníci vám radí, abyste to jen cítili. Pokud čokoládová tyčinka voní po másle, je přísně zakázáno ji používat. Takové sladkosti mohou způsobit otravu lidského těla. Pravá čokoláda se také pomalu roztaví v rukou a nezbarví je. Jak ukázala studie programu, bonbóny Roshen se skládají z jedné třetiny trans-tuků. Abyste nepoškodili vaše zdraví, měli byste před nákupem pečlivě prostudovat složení sladkostí a důvěřovat pouze důvěryhodným výrobcům. Volodymyr Timofiychuk ukázal na svém kanálu YouTube celé zemi, že Roshen čokoláda hoří a voní jako plast !!! Není to ani chemie, ale jed!

Pokračování na další straně