Amosovův recept
Amosovova pasta se připravuje ze směsi sušeného ovoce. Jeho základem je med, ořechy, citrony a kombinace sušeného ovoce, jako jsou fíky, sušené meruňky, rozinky, datle a sušené švestky, bohaté na vitamíny, minerály, enzymy, organické kyseliny, lipidy a antioxidanty.
Složení:
- sušené meruňky – 250 g;
- rozinky (z tmavých hroznů) – 250 g;
- sušené švestky – 250 g;
- fíky – 250 g;
- ořech – 1 polévková lžíce;
- citron – 1 kus;
- přírodní med – 250 g
Postupujte takto:
1. Umyjte sušené ovoce a projděte mlýnkem na maso nebo rozemlejte v mixéru.
2. Ořechy oloupeme, rozdrtíme nebo nasekáme nožem.
3. Citrony omyjte, nakrájejte na kousky, odstraňte pecky a rozemlejte v mixéru.
4. Spojte všechny přísady, nalijte med a promíchejte.
5. Uchovávejte v chladničce (může to být několik měsíců).
Jak používat Amosovovu pastu?
Vezměte pastu na prázdný žaludek nebo po jídle (aby nedošlo k podráždění žaludku a střev) 1 lžíci 3krát denně. Děti, v závislosti na věku – 1 čajová lžička nebo dezertní lžíce.
Kurz přijetí se nejlépe koná dvakrát ročně – na jaře a na podzim. Amosovova pasta získává zvláštní hodnotu na jaře, když vitamíny nestačí, a na podzim, kdy je nutné posílit organismus proti nachlazení a virovým infekcím.
Věděli jste o této pastě?
Zdroj:otozh.ua