Amosovův recept

Amosovova pasta se připravuje ze směsi sušeného ovoce. Jeho základem je med, ořechy, citrony a kombinace sušeného ovoce, jako jsou fíky, sušené meruňky, rozinky, datle a sušené švestky, bohaté na vitamíny, minerály, enzymy, organické kyseliny, lipidy a antioxidanty.

Složení:

  • sušené meruňky – 250 g;
  • rozinky (z tmavých hroznů) – 250 g;
  • sušené švestky – 250 g;
  • fíky – 250 g;
  • ořech – 1 polévková lžíce;
  • citron – 1 kus;
  • přírodní med – 250 g

Postupujte takto:

1. Umyjte sušené ovoce a projděte mlýnkem na maso nebo rozemlejte v mixéru.

2. Ořechy oloupeme, rozdrtíme nebo nasekáme nožem.

3. Citrony omyjte, nakrájejte na kousky, odstraňte pecky a rozemlejte v mixéru.

4. Spojte všechny přísady, nalijte med a promíchejte.

5. Uchovávejte v chladničce (může to být několik měsíců).

Jak používat Amosovovu pastu?

Vezměte pastu na prázdný žaludek nebo po jídle (aby nedošlo k podráždění žaludku a střev) 1 lžíci 3krát denně. Děti, v závislosti na věku – 1 čajová lžička nebo dezertní lžíce.

Kurz přijetí se nejlépe koná dvakrát ročně – na jaře a na podzim. Amosovova pasta získává zvláštní hodnotu na jaře, když vitamíny nestačí, a na podzim, kdy je nutné posílit organismus proti nachlazení a virovým infekcím.

Věděli jste o této pastě?

Zdroj:otozh.ua