postup:
Připravíme si formu na pečení (25 cm), jejíž dno vymažeme máslem nebo vyložíme pečícím papírem. Drcené sušenky smícháme s máslem, 2 lžícemi moučkového cukru a trochou mléka. Hmotu, která nám takto vznikne vtlačíme na dno dortové formy.

Tvaroh rozmícháme s 2 lžícemi moučkového cukru a 1 bal. vanilkového cukru. Šlehačku ušleháme s 1 lžící cukru.

Z 500 ml mléka, 1. bal.vanilkového cukru a dvou balíků pudingu bez vaření ušleháme hladký, hustý pudink. Do pudinku vmícháme tvarohovou hmotu.

Na Sušenkové hmotu navrstvíme tvarohovo-pudinkovou směs směs a nakonec i šlehačku.

Na vrch nastrouháme kaštanové pyré nebo čokoládu, vložíme do lednice na 2-3 hodiny a pak můžeme servírovat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Zdroj:dobrenoviny.sk