postup:

Dezert můžeme připravovat v klasické formě na pečení příp. v alobalové formě na grilování.

Dětskými piškoty vyložíme dno připravené formy a na piškoty uložíme kolečka banánů. Mascarpone přendáme do větší misky a vyšleháme při nízkých otáčkách. Potom k mascarpone přidáme salko. Pudinkový prášek ušleháme ve studeném mléce, dokud hmota nezhoustne. Pak vmícháme do směsi mascarpone a salka. Nakonec do směsi přidáme vanilkovou esenci.

Ze smetany ke šlehání a ztužovače ušleháme tuhou šlehačku a opatrně ji vmícháme do mascarpone krému.

Takto připravený krém navrstvíme na kolečka banánů a uhladíme. Na vrch opět uložíme vrstvu piškotů. Hotový koláček vložíme ztuhnout do ledničky, ideálně na celou noc.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Zdroj:http://dobrenoviny.sk