POSTUP:

Srnčí hřbet vyložíme potravinovou fólií a připravíme si obě nádivky. Na dno srnčího hřbetu poklademe kulaté piškoty, natřeme čokoládovou náplní, vložíme banány. Celé to natřeme vanilkovou nádivkou. Na vrchní část koláče opět poklademe kulaté piškoty. Zakryjeme potravinářskou fólií a dáme vychladit. Dobře vychlazený koláč pomocí desky převrátíme, odstraníme fólii, nakrájíme a můžeme podávat.

čokoládová náplň: do uzavíratelné misky vylijeme smetanu a zamícháme s čokoládovým jogurtem. Přidáme 1 pudinkový prášek creme olé v prášku – to je pudinkový prášek bez vaření, misku uzavřeme, zatřeseme a hotovo. Stejným způsobem si připravíme vanilkovou nádivku.

Tip .. Piškoty můžeme pokapat vychladlou kávou smíchanou s 1 PL rumu 🙂

Dobrou chuť 🙂 🙂 🙂

Zdroj: