postup:
Smetanu na šlehání si vyšleháme na šlehačku. Kysanou smetanu vyšleháme s kondenzovaným mlékem a šlehačkou. Misku, ve které kondenzované mléko nemyjte, později do ní nalijeme kávu.
Želatinu necháme nabobtnat v troše vody a potom zahříváním na plameni rozpustíme.
Do misky s kondenzovaným mlékem nalijeme 1 šálek kávy (rozpustné) a ještě dosladíme kondenzovaným mlékem.
Nachystáme si formu na pečení.
Piškoty krátce namočíme do kávové směsi a uložíme namočenou stranou na dno formy. Rozpuštěnou želatinu vmícháme do krému a část navrstvíme na piškoty. Pokračujeme piškoty máčení v kávě a zbytkem krému. Vrch polijeme čokoládovou polevou (rozpustíme si čokoládu ve smetaně).
Necháme ztuhnout a můžeme podávat.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂
Zdroj:Lezzeti