postup:

Smetanu na šlehání si vyšleháme na šlehačku. Kysanou smetanu vyšleháme s kondenzovaným mlékem a šlehačkou. Misku, ve které kondenzované mléko nemyjte, později do ní nalijeme kávu.

Želatinu necháme nabobtnat v troše vody a potom zahříváním na plameni rozpustíme.

Do misky s kondenzovaným mlékem nalijeme 1 šálek kávy (rozpustné) a ještě dosladíme kondenzovaným mlékem.

Nachystáme si formu na pečení.

Piškoty krátce namočíme do kávové směsi a uložíme namočenou stranou na dno formy. Rozpuštěnou želatinu vmícháme do krému a část navrstvíme na piškoty. Pokračujeme piškoty máčení v kávě a zbytkem krému. Vrch polijeme čokoládovou polevou (rozpustíme si čokoládu ve smetaně).

Necháme ztuhnout a můžeme podávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Zdroj:Lezzeti