postup přípravy

1. krok

Pokud si budete používat slazené kondenzované mléko, musíte jej nejprve uvařit. Neotevřenou plechovku kondenzovaného mléka umístěte do hrnce. Naplňte nádobu vodou a vařte asi 3 hodiny. (Pokud je to nutné, přidejte vodu, plechovka musí být neustále pokryta vodou). Pak vyberte z vody a nechte vychladnout. Pokud užíváte hotové karamelové kondenzované mléko, ponořte ho do vařící vody aby se vám dobře rozotieralo ..

2. krok

Připravte si máslový pudinkový krém: Vymíchejte 125 ml mléka se žloutky, kukuřičným škrobem a moukou do hladka. Přiveďte 375 ml mléka a cukru do varu. Přidejte se rozmíchanou pudinkovou směs. Přiveďte k varu, za stálého míchání přibližně 1 minutu povařte, dokud se nevytvoří pudink. Odstraňte nádobu z ohně, okamžitě přikryjte pudink fólií a nechte vychladnout. Měkké máslo míchejte až do pěny. Postupně přidávejte vychlazený pudink k máslu, přidávejte tak po polévkové lžíci a za každou pořádně promíchejte.

3. krok

Připravte si plech cca 35 x 25 a dno vyložte sušenkami..Otevřete si karamelové salko a promíchejte ho Na vrch navrstvěte karamelové salko ..Teď poklademe druhou vrstvu sušenek..Na druhou vrstvu sušenek naneseme máslově pudinkový krém a na krém dáme poslední vrstvu sušenek.

4. krok

Vyšlehanou šlehačku se ztužovačem a nakonec jí pokryjeme poslední Sušenkové vrstvu..Dozdobíme strouhanou čokoládou ..Zákusek dáme do chladničky nejméně na 12 hodin aby nám sušenky změkli..

ZDROJ:Backen-mit-spass.de