postup:

Želatinu namočíme do 100 ml studené vody a necháme nabobtnat.

Formu na pečení o rozměrech 20 x 30 cm vymažeme olejem nebo máslem.

Zbyly vodu Smíchov s cukrem a přendí na Mirna plamen. Vaříme za stálého Míchání, Dokud se cukr nerozpustí.

Když je želatina připraven, přendí ji do menšího hrnce a zahřívání rozpustíme.

Pak želatinu přidáme do cukrového sirupu a promícháme. Směs sejmeme z plameny a slehne mixérem přibližně 15 minut.

Nakonec přidáme banánovou esenci a Michal ještě 5 minut. Chcete-li dosáhnout ještě výraznější žluté barvy, přidejte pár kapek POTRAVINÁŘSKÉHO barviva.

Navrstvíme na plech a necháme ztuhnout.

Nakrájet na kousky a podáváme posypané strouhání čokoládou. Případně Můžeme potřít čokoládovou polevou.

Zdroj.somzena