postup:

  1. Nejprve začněte s přípravou šťavnaté pestré náplně, kterou budete nanášet na chlebové plátky. Ve větší míse si smíchejte najemno nakrájená rajčata, hubenou šunku a papriku. Potom přidejte i strouhaný tvrdý sýr, který jste si vybrali. Vhodný je například eidam nebo ementál. Do směsi lze vložit i nadrobno nasekané oblíbené bylinky a na závěr dochuťte solí a pokapejte majonézou. Všechny ingredience důkladně promíchejte pomocí vařečky nebo lžíce.
  2. Když budete mít náplň připravenou, pusťte se do krájení bílého chleba nebo bagety. Vytvořte asi centimetr silné plátky a vyskládejte je na plech vyložený papírem na pečení. Na každý plátek chleba naneste dostatečné množství náplně
  3. Dejte zapéct do trouby na 8 až 10 minut při 180 stupních Celsia. Podávejte ještě teplé. 

TIP: Pokud chcete více sýrové, tak těsně před dopečením ještě posypte nastrouhaným sýrem.

Máme hotovo.

Přejeme Vám dobrou chuť.

zdroj: retete-usoare.eu