Příprava

Smíchejte dvě celá vejce a čtyři žloutky, cukr a strouhanou citronovou kůru po dobu půl hodiny.

Pěna vytvrzená z bílkoviny se lehce smíchá s moukou do vymieseného těsta. Nalijte těsto na vymastený, moukou vysypaný plech a pomalu pečte.

Když je těsto uvařené, vyjměte jej z plechu vlhkým nožem a podélně rozkrojte na tři stejné části. Dno natřete meruňkovým džemem a natřete polovinu náplně. Zakryjte druhou až druhou část, posypte rumem, potřete meruňkovým džemem a zbytkem náplně. Zakryjte třetím listem, naložte na 1 hodinu a poté přelijte rumovou polevou.

Krájíme to jen další den.

Náplň:
Složení:

15 deka práškového cukru,
15 kusů piškotového dortu,
1 citronová šťáva,
15 deka mletých ořechů,
5 deka čokolády a
1 deci rum

Vařte cukr na hustý sirup s trochou vody. Piškot posypeme vychlazeným sirupem, přidáme citronovou šťávu, mleté ​​ořechy a rum. Plnku dobře promíchejte a smíchejte s nastrouhanou čokoládou. Vše znovu promíchejte.

Rumová glazura:

Smíchejte 26 deka práškového cukru,
2 lžíce vroucí vody a
2 lžíce rumu po dobu půl hodiny

Dobrou chuť!

– Rada našeho drahého čtenáře: Ahoj! Nedávno jsem udělal další punčový plátek a vyrobil jeho glazuru smícháním třešňového sirupu do práškové cukrové textury a vyhlazením na vrchol. Bylo to snadné a brzy to ztvrdlo.

– Existuje jednodušší poleva, zde: 25 dkg práškového cukru, 3 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce třešňové šťávy. Dobře promíchám studené a mastné sušenky. Není třeba míchat půl hodiny.

Zdroj:egyszerugyorsreceptek.com