Postup:

Oddělte devět listů od hlavy čínského zelí. Vyřízněte tvrdé části. Rozlomte střed paličkou, aby se daly snadno válcovat. Připravte každý list tímto způsobem.

Vejce v misce. Dochutíme pepřem a solí. Přidejte prosetou mouku a vše důkladně promíchejte do hladka.

Listy zelí postupně namáčejte do připraveného těsta a na obou vteřinách několik sekund opečte na hlubokém oleji. Poté jej přeneste na papírový ručník, abyste se zbavili přebytečného tuku.

Připravte náplň. Nakrájejte rajčata a šunku na docela dobré kostky. Nastrouhejte sýr na hrubém struhadle a pažitku nakrájejte najemno.

Smíchejte všechny ingredience v hluboké misce. Přidejte majonézu, pepř, sůl a důkladně promíchejte. Na smažené listy dejte trochu nádivky.

Zabalte do těsných roládek. 

Doufáme, že se vám náš recept líbil a že toto lahodné občerstvení brzy naservírujete svým blízkým. Nezapomeňte recept poslat svým přátelům. Přejeme vám dobrou chuť

Zdroj:przy-garach.pl