Jablečný koláč je velmi jednoduchý na přípravu!

Smícháte jen 3 skleničky, uděláte náplň – a je to: zbývá jen počkat, až trouba dokončí započatou práci! Nejdůležitější je vybrat si šťavnatá jablka: na tom bude záviset kvalita pečiva. Dort je měkký a lahodný. Co takhle jablečné koláče? Každý to miluje: ale ne vždy je čas se s těstem motat.

Dokonce i začínající kuchař může udělat takové mistrovské dílo kulinářského umění a potěšit své blízké lahodným a aromatickým pečivem. Jablečné koláče vám dopřejí kus slunečného léta i v zimě.

Požadované ingredience:

krupice – 1 sklenice (160 g)
pšeničná mouka – 1 sklenice (130 g)
cukr – 1 tyčinka (180 g)
prášek do pečiva – 1,5 lžičky
jablka – 5 ks
máslo – 50 g
citronová šťáva – 2-3 polévkové lžíce
moučkový cukr – na ozdobu

Pokračování na další straně