postup:
Na kakaové těsto ušleháme vejce s cukrem do světlé pěny, přidáme olej, mléko, nastrouhanou citronovou kůru z jednoho citronu a mouku s kypřícím práškem. Nakonec Granko. Těsto by mělo být řidší, avšak ne zcela tekuté – podle potřeby ho tedy můžete trochu zahustit moukou.
Na vymazaný a moukou vysypaný plech rozetřeme kakaové těsto.
Tvaroh, vanilkový cukr, smetanu, žloutek, pudink a cukr smícháme. Směs dáme do zdobícího sáčku na dorty a navrstvíme na tmavé těsto jako mřížku. Můžete ale navrstvit také pomocí obyčejné lžíce – jako bílé ostrůvky.
Pečeme při teplotě 170 stupňů asi 35 minut – koláček je třeba sledovat!
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂
Zdroj:Dobrenoviny.sk