postup:
V misce si ušleháme vejce s cukrem do světlé, pěnové hmoty. Do hmoty postupně přidáme olej a nakonec i všechny sypké přísady – mouku, prášek do pečiva a kakao.
Přendáme na vymazaný a moukou vysypaný plech (25 × 35 cm) a při teplotě 180 stupňů pečeme asi 20 minut, nebo dokud těsto není dostatečně upečené (asi 20 minut, ale třeba zkusit pomocí špejle).
Těsto necháme vychladnout a zatím si prirpavíme krém. Šlehačku si ušleháme ze smetany v jedné misce a druhé rozšleháme tvar s cukrem. Nakonec opatrně obě hmoty smícháme a vytvoříme jednotný krém.
Fantu smícháme s pudinkového prášku a rozmícháme tak, aby v tekutině nebyly žádné hrudky. Vaříme, jako klasický pudink tak, aby směs zhoustla – když bude konzistence jako klasický pudink, můžeme odstavit.
Na vychladlý korpus navrstvíme krém a na krém nalijeme ještě horký pudink. Necháme zcela vychladnout a můžeme podávat.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂
Zdroj:Dobrenoviny.sk