Proces vaření

Na palačinky si můžete udělat omáčku se zakysanou smetanou a sójovou omáčkou nebo zakysanou smetanou a nasekaným koprem a česnekem.

Vejce se špetkou soli rozmícháme metličkou a zalijeme mlékem.

Mouku prosejeme a vlijeme do mléka, hněteme do hladka.

Cibuli rozemelte mixérem a nalijte do ní pár lžic mléka. Hmotu přerušíme do hladka.

Do těsta vmícháme cibuli, dobře promícháme a zalijeme vroucí vodou. Těsto intenzivně prohněteme a nalijeme do rostlinného oleje.

Nechte těsto 15 minut a pokračujte ve smažení palačinek.

Podávejte takové palačinky s jakoukoli náplní, dokonce i jen restovanou cibulí, mrkví a houbami, koprem, je to velmi chutné a chutné. Zalijeme zakysanou smetanou nebo připravíme omáčky. Pokud zvolíte náplně, nezapomeňte na maso ze smaženého mletého masa, jen houbového, z kuřecích nebo vepřových jater se zeleninou. Pokud zabalíte šunku a sýr do palačinky, smažíte palačinky na másle, získáte báječný předkrm s taveným sýrem.

Zdroj:yandex