postup:

Těsto: Vyšleháme bílky do tuha. Do vyšlehaného sněhu přidáme moučkový cukr a zašleháme. Pak zašleháme žloutky. Smícháme mouku, mleté ​​ořechy a prášek do pečiva. Moučnou směs přidáme do vaječné hmoty a zlehka promícháme. Těsto vylijeme na plech vyložený papírem, rovnoměrně rozetřeme a upečeme. Upečený plát necháme vychladnout.

Náplň: Zlatý klas uvaříme v mléce ochucených krystalovým a vanilkovým cukrem a za občasného míchání necháme vychladnout. Máslo vyšleháme a smícháme s vychlazeným pudinkem. Spolu dobře do hladka vyšleháme.

Bílou čokoládu rozpustíme. Upečený korpus zbavíme papíru a vrch jemně pokapeme připraveným sirupem smíchaným s čajem a ochuceným rumem. Korpus potřeme náplní, na kterou rozetřeme rozpuštěnou bílou čokoládu. Bílou čokoládu pocákáme rozpuštěnou tmavou čokoládou a párátkem přejdeme přes tmavé čáry, aby se vytvořila mozaika.

Dobrou chuť.

Zdroj:https://varecha.pravda.sk/