Každé znamení zvěrokruhu se musí postarat o jednu velkou věc, aby prosperovalo, říká moudrá cikánská kartářka. pokud se budete řídit touto jedinou věcí, nic nebude stát v cestě vašemu štěstí!

Beran

Nikdy se nepouštějte do podřízené role! Pokud se neodvážíte převzít vedoucí roli, budete vždy nešťastní a frustrovaní, čímž ničíte sebe i své okolí. Ani být podřízený se vám moc nehodí, jděte si svou cestou.

Býk

Všimněte si, kdy vás ovládají. Přestože jste velmi tvrdohlaví a je těžké se změnit, ostatní lidé vás mohou odklonit od vaší cesty neviditelnými energiemi, aniž byste si toho všimli. To je nebezpečné, protože když se vydáte na špatnou cestu, můžete zase s obtížemi změnit směr a můžete tam zůstat.

Blíženci

Pozor na citové vyděrače. Vzhledem k tomu, že jste velmi komplikovaní, máte duální duši a jste skvělý komunikátor, nikdo vás nikdy nemůže vést. Můžete však být poraženi emocionálním terorem, těmto situacím se po zbytek života vyhýbejte.

Rak

Dávejte si velký pozor, do koho se zamilujete. Jste skutečný věštec, vše vnímáte, čtete lidi. Pokud si náhodou vyberete špatného partnera, protože jste necítili, kam se ten člověk vyvíjí, budete mít velmi hořký život, protože se nebudete schopni oddělit.

Lev

Vyhýbejte se lidem, kteří jsou těžko srozumitelní! Jste velmi svědomitá duše a dobře se bráníte, ale slova vás mohou zmást. A zmatený Leo ztrácí sílu. To vše se může stát v práci nebo ve vztahu. Základní pravidlo: pokud není jasné, co se s vámi děje, odejděte ze scény.

Pokračování na další straně