Princ Harry a Meghan Markle byli varováni, aby vyřešili neshody s princem Williamem a Kate Middletonovou způsobené jejich rozhovorem s Oprah Winfrey .

Nechvalně známý rozhovor „překročil hranici“ a nechal prince a princeznu z Walesu rozrušené a rozzlobené, řekly zdroje deníku Mirror. Pár dostal příkaz, aby se omluvil za rozhovor a přiznal motivy, které za ním stojí, to vše ještě před královniným pohřbem. Od královniny smrti se všichni čtyři spolu již veřejně objevili, všichni kladli květiny a ve středu byli viděni ve Westminster Hall.

Padla ošklivá obvinění, bude dvojice činit pokání?

Konkrétně během rozhovoru s Oprah v roce 2021 mluvili Harry a Meghan o svém odloučení od královské rodiny. Prozradili také, že mají obavy z barvy pleti jejich syna Archieho a řekli, že král Karel III. přestal odpovídat na Harryho telefonáty.

Megan řekla, že se cítila sebevražda, ale nebylo jí dovoleno vyhledat pomoc. Pár také odhalil, že se tajně vzali před královskou svatbou a oznámili, že očekávají svou dceru v létě 2021. Roztržka způsobila napětí v královské rodině, přičemž Harry a Meghan údajně nebyli pozváni na recepci krále Karla III.

Pokračování na další straně