„Byli jsme strašně zarmouceni a šokováni, když jsme slyšeli, že jeden z našich členů posádky se dnes brzy ráno stal obětí zločinu a v důsledku toho zemřel.

  • 31letý pracovník prosazující parkování byl v úterý zastřelen v brooklynském seriálu „Zákon a pořádek: Organizovaný zločin“ střelcem, který náhle otevřel dveře svého auta a poté zahájil palbu, říkají úřady.
  • Johnny Pizarro seděl v autě na North Henry Street v Greenpointu kolem 5:15, když policisté řekli, že někdo otevřel dveře a vystřelil ze zbraně a zasáhl ho do hlavy a krku, uvedla policie.
  • Žádná další zranění nebyla hlášena. Nebylo jasné, zda vrah svou oběť znal. Žádné podrobnosti o možném motivu nebyly zveřejněny.

31letý pracovník vymáhání parkoviště byl v úterý zastřelen v brooklynském seriálu „Zákon a pořádek: Organizovaný zločin“ střelcem, který náhle otevřel dveře svého auta a poté zahájil palbu, říkají úřady.

Johnny Pizarro seděl v autě na North Henry Street v Greenpointu kolem 5:15, když policisté řekli, že někdo otevřel dveře jeho červeného sedanu a několikrát vystřelil z pistole a udeřil ho do hlavy a krku, uvedla policie. Během hodiny byl v NYC Health + Hospitals / Woodhull prohlášen za mrtvého.

Pokračování na další straně