Existují lidé od narození obdaření vlčím charakterem. Žijí podle svých přísných pravidel. Vždy pomohou zraněným, ale nikdy neodpustí zradu.

Být ve společnosti, jsou v podstatě vždy samotáři. Spoléhají pouze na své vlastní přednosti a nikdy nepřiznají své slabosti.

Společnost je pro ně smečkou vlků, a abyste přežili, musíte být vždy připraveni bojovat a vybrat si svůj největší kus dortu.

Nejčastěji se lidé, kteří žijí podle zákonů vlka, rodí pod několika znameními zvěrokruhu. Jsou vždy upřímní k sobě i k ostatním, nebojí se říkat pravdu a nemilosrdně jednat se svými nepřáteli. Jejich zvířecí instinkty jim pomáhají vycítit lži a báječně se vyhýbat nebezpečí.

Beran

Nesnaží se vypadat lépe, než je. Pokud je před ním záludný člověk, Beran mu to jistě řekne přímo do očí.

Toto znamení je v podstatě predátor. Vždy se snaží zaútočit jako první, nebojí se boje a velmi rychle se vzpamatovává z otřesů.

Beran se neřídí veřejným míněním a nežije v bludech. Má svou logiku, které rozumí a žije podle ní.

S nepřáteli je Beran často nemilosrdný. Pokud někdo jednou podvedl, už mu nikdy nebude věřit a navždy ho odstraní ze svého života.

A pro svou rodinu udělá cokoliv. Vydrží až do hořkého konce, ale rozhodně ochrání vaše blízké. Je mu přitom jedno, jaké překážky musí překonat, když jde o rodinné štěstí a bezpečí.

Pokračování na další straně