Výběr správného střihu je pro ženy jedním z nejtěžších úkolů a najít dokonalý účes je často nemožné.

Beran

Beran ovládaný Marsem definuje svůj vlastní styl. Jeho dynamická osobnost nerozumí ničemu monotónně, ani pokud jde o účesy. Díky tomu rádi experimentují a dokonce radikálně mění svůj styl. Vzhledem k těmto vlastnostem je nejlepší volbou asymetrický a krátký účes.

Související obrázek

Býk.

Zástupci značky „Feel“ nejsou tak nakloněni změnám účesů jako Beran. Přestože mají rádi krátké účesy, může být těžké se rozhodnout. Rády nosí polodlouhé vlasy a volí

klasický a jednoduchý styl, pak se cítí dobře. Asymetrická ofina úspěšně zdobí vybraný účes.

Blíženci

Výsledek obrázku pro dlouhé vlasy s ofinou

Blíženci nadšeně přijímají změny ve stylu, nejen proto, že nesnášejí monotónnost, ale protože se chtějí odlišit od ostatních. I ta nejkonzervativnější dvojčata jsou trochu výstřední. Rády přitom nosí krátké i dlouhé vlasy, nejdůležitější je, aby tam byl pocit tmavých vlasů.

Rak

Ženské a romantické představitelky značky Cancer by se neměly odchylovat od průměrné délky vlasů. Například bob účes je pro ně to pravé. Kromě toho si mohou vybrat klasický styl, ale je žádoucí, aby konce vlasů byly zastřiženy do „V“ nebo půlkruhu.

Související obrázek

Lvi

Lev si pouze vybírá typ účesu, který udrží značku v centru pozornosti. Elegantní bob s asymetrickými akcenty v intenzivním odstínu je přesně to, co žena potřebuje.

Související obrázek

Pokračování na další straně