Tento příběh vás zanechá v šoku, když poznáte sílu pomsty na ženě, která zůstala po mnoha letech manželství SAMA?

Možná tam ty náznaky byly od začátku. Kdykoli šla šťastná Julie do práce svého manžela, aby ho překvapila, jeho sekretářka se vždy tvářila nepřátelsky a bylo jí to nepříjemné, dokonce se vyhýbala očnímu kontaktu. Julie si myslela, že je to proto, že byla stále nová a nezkušená.

O několik měsíců později jí její manžel řekl, že se chce rozvést. Julie měla pocit, jako by se její život během jedné vteřiny obrátil naruby jen kvůli mladší a krásnější ženě. Ale co jejich společný život a zážitky? Mladá žena, kterou si Sam chtěl vzít, chtěla žít se Samem v jeho domě, kde Sam a Julie vychovávali své děti. Julie měla 3 dny na to, aby si sbalila všechny své věci a vzpomínky, než odešla z krásného domu, kde navždy žila.

Směla si vzít jen určité věci, ale předtím se musela zeptat Samovy bývalé sekretářky, co si chce nechat v domě. Julie koupila každý kus nábytku se Samem a to pro ni bylo velmi ponižující. Celý den balila a brečela. Její city byly odmítnuty, jako by neměla žádný hlas. Nevěděla, jak začít znovu. Celý její život byl v těch lepenkových krabicích jako nějaký krutý vtip.

Stačily jí jen 2 dny, než si sbalila 37 let života a nikoho nezajímalo, jestli je na to připravená. Byla odmítnuta, jen aby se do ní nastěhovala nová žena a žila ve vzpomínkách, které si vybudovala se svým manželem. Třetí den se rozhodla relaxovat a rozloučit se s domovem. Vzala drahou láhev Chardonnay, kterou měli dlouho u sebe.

Pokračování na další straně