Tři z nejďábelštějších entit na naší planetě byly před pár dny obviněny peruánským soudem za spiknutí a vytvoření nového koronaviru za účelem dosažení světové dominance.

Bill Gates, George Soroš a členové rodiny Rockefellerových byli označeni za vinné z úmyslného rozšíření viru SARS-CoV-2, který dosud ve světě zruinoval desetitisíce malých podniků a navždy změnil svět k horšímu.

Rozhodnutí peruánského soudu
Odvolací trestní senát soudu rozhodl, že obávaný koronavirus je produktem „kriminální světové elity“ tvořené většinou multimiliardáři, kteří se také angažují v agendě globální depopulace .

Stalo se tak v době, kdy se jistí místní kriminálníci snažili odvolat proti délce preventivní vazby, ale soudci Tito Gallego, Luis Legia a Tony Changarei odůvodnili průtahy řízení „nepředvídatelnou povahou pandemie“. No a ve svém rozhodnutí soudci uvedli i zmíněná obvinění Gatesa, Soroše a Rockefellerových.

Pandemie podle soudu postihla jen běžné lidi, ale obžalované původce viru, kteří „byli při jeho tvorbě a stále tajně pokračují v řízení pandemie“, nijak nezasáhla.

Faktem je, že Bill Gates nebyl nikdy viděn nosit roušku a není ani ochoten dát se očkovat vakcínami, na jejichž vývoji se finančně spolupodílel a které dnes silně protlačuje všem ostatním.

Pokračování na další straně