Tento týden bude důležité věnovat více pozornosti našemu životnímu prostředí, abychom předešli klamání na pracovišti a citovému vydírání. Věřit můžeme především sami sobě, na to nesmíme zapomínat.

Beran

Najděte si na začátku týdne před koncem roku nějaký program se svými přáteli nebo rodinou. Malá nákupní prohlídka může poskytnout dobré tipy na dárky pro mladší nebo pro někoho výjimečného. Networkingová akce nebo rozhovor s bývalým kolegou může otevřít dveře novým příležitostem. Ke konci týdne si dávejte pozor, komu důvěřujete. Během cesty může dojít k řadě nedorozumění a chyb.

Býk

Osobní údaje o vás budou zveřejněny. Připravte se na ochranu, pokud vám budou klást otázky, které zpochybňují vaše schopnosti. Odhodlání a tvrdá práce se vyplatí. Romantické gesto ovlivní vaše budoucí plány. Sáhněte hluboko do kapsy, pokud si při nákupu dárku rozbijete hlavu. Osobní změna na vás bude mít dobrý vliv.

Blíženci

Zvažte, jak se počátkem tohoto týdne chováte k někomu, kdo je tajnůstkářský a klamný. Jste dobří ve vyjasňování věcí kolem sebe, pokud má někdo v úmyslu poškodit vaši pověst. Uprostřed týdne vám váš neústupný postoj pomůže zabránit tomu, abyste toho využili. Problémy mohou nastat doma kvůli špatnému hospodaření s financemi. Emocionální podvod by měl být okamžitě léčen.

Rak


Upřímnost a dobrá představivost vám pomohou dosáhnout výsledků a za cenu, kterou si můžete dovolit. Účast na společenské akci uprostřed týdne bude dobrá, protože se můžete spojit s lidmi, kteří mají podobné zájmy. Vypořádejte se na konci týdne s bezproblémovými vlákny ohledně svých financí a můžete se s úlevou ponořit do prázdnin.

Pokračování na další straně