Přemýšleli jste někdy o tom, že některé ženy mají v lásce štěstí, potkávají ty správné chlapy, zatímco jiné jako by od sebe odstrkovaly muže?

Stalo se vám něco takového: potkáte milého chlapa, všechno se zdá být v pořádku, ale najednou … zmizí. Nevolá, nevyhledává schůzky.

Jste ztraceni: co se stalo? Co jsi řekl nebo udělal špatně? Proč se nehodily?

Zvláště urážlivé je, když se tato situace opakuje znovu a znovu. A někdo má naopak štěstí: má všechny muže – jeden je lepší než druhý. Proč se toto děje?

Pokaždé, když se žena zamiluje do muže, cítí, že by měla nějakým způsobem ukázat, že ji to zajímá. Jak jinak? Koneckonců, nemusí si všimnout signálů a ona ho navždy ztratí!

Z nějakého důvodu věří, že pokud je muž přesvědčen, že je milován, určitě si uvědomí celou hloubku toho, co se děje, a zůstane s ní navždy.

Ženy vysílají tyto signály různými způsoby. Někteří neustále posílají zprávy, aby jim připomněli, co si o muži myslí a pamatují. Ostatní vás zvou, abyste spolu někam šli a dělali nějaké společné podnikání. Někdo jiný – trápí se otázkami o tom, jak se muž vztahuje k jejich vztahu, volá, aby zjistil, proč nezavolá atd.

A i když to uděláte z nejupřímnějších motivů a na první pohled to vypadá neškodně a roztomilě, nebude tomu tak vždy. Pokud to s těmito „signály“ přeženete, dosáhnete opačného výsledku – odstrčíte od sebe muže. Jednoduše ztratíte jeho přitažlivost a přitažlivost v jeho očích.

Faktem je, že muže, tedy lovce, přitahují ženy, které budou muset lovit. Přitahuje je to, co by mělo být dobyto, získáno, a ne to, co je na dosah – vezměte to a užívejte si to.

Muž přirozeně nemá nic proti tomu, abyste zahájili nějaký druh konverzací a pozvánek. Ale nezapomeňte, že k pronásledování potřebuje svobodu a prostor, díky čemuž se cítí jako skutečný muž.

Pokračování na další straně