V srpnu se předpovídá, že budeme mít stále spoustu příležitostí užít si každý letní okamžik a budeme mít také spoustu zamilovaných zážitků.

Srpen bude měsícem v životě znamení zvěrokruhu, kdy se ve vztahu změní mnoho věcí. Uvidíme, komu tento měsíc přinesou změny!

Beran

Pokud jste plní pocitů, nedivte se, protože tento měsíc můžete získat kohokoli, jen to vyzařuje přitažlivost. Můžete odhalit více typů sebe sama najednou, což vás činí ještě neodolatelnějšími.

Býk

Celý srpen se bude nést v duchu lásky, tento měsíc si bez lásky nebudete moci představit. Ten druhý se o vás zvlášť nezajímá, což bude dobré také pro vaše ego. Nehledejte nyní dlouhodobý vztah, ale dobrodružný flirt!

Blíženci

Nyní vyzařujete své zvláštní a jedinečné vlastnosti do vnějšího světa. Tento měsíc si pečlivě promyslete své pocity a rozhodněte se, co chcete v budoucnu. Nyní z vás může vycházet touha po svobodných, což může váš vztah dokonce otestovat. Svou lásku můžete provokovat, dokud nebudete spokojeni a nezanecháte „tap-pap“.

Rak

Jste ve své mysli, chcete dát své pečující já, láska z vás hluboce vyzařuje, není tu nikdo, kdo by vám mohl odolat. Vaši andělé plní vaše přání, ale jste také jako anděl. Je dobré být po svém boku. Je pravda, že trochu ticha, veškerá žárlivost může vklouznout, ale pokud máte dostatek zraku, můžete se včas zastavit, než toho druhého dokonce ze svého vztahu vyhnete. Láska vzplane také se svým partnerem, i když je nepravděpodobné, že budete schopni žít své setkání hladce.

Pokračování na další straně